Vill du sponsra Föreningen Linde Ridskola

Stöd Föreningen Linde Ridskola och få publicitet tillbaka!

Skyltpaket

Passa på nu att säkra din plats för exponering av ditt företag i Lindesbergs nybyggda ridanläggning!

I samband med invigningen av det nya ridhuset så kan vi erbjuda ett begränsat antal platser för sponsorer att göra reklam på till introduktionspriser enligt nedan:

• Skyltpaket 1
    • Reklamskylt 1300x750mm på väggen till höger eller vänster sida om läktaren. Kostnad: 3000 kr/år.
  • Skyltpaket 2
    • Reklamskylt 1300x750mm på insidan av staketet mot läktaren. Kostnad: 5000 kr/år.
  • Skyltpaket 3
    • Reklamskylt 1600x1000mm på väggen bakom läktaren. Kostnad: 7500 kr/år.

- Kostnad samt installation av skylt tillkommer det första året.

Som sponsor till Linde Ridskola har vi även flera olika lösningar att erbjuda just ditt företag.

Tävlingssponsor:

Sponsra en eller flera klasser på våra tävlingar. Företagets namn får stå i tävlingsdatabasen. Företaget får också reklam på vår hemsida, erbjudande om att sätta upp reklamskylt på vår anläggning och möjlighet att marknadsföra dig vid våra tävlingar. - Kostnad 3000:--5000:-/klass.

Företagshinder:

Du får företagets logga på ett tävlingshinder. Pris beroende på vilken hindertyp företaget önskar ca 10000-20000:- första året. Sedan sponsrar företaget hederspriser till tävlingar kommande år ca 3000:-/år så länge företaget vill ha hindret kvar minst 2år.

Sadelpaketet:

Ditt företag köper en sadel som vi tillsammans letar fram. Kostnaden kan variera beroende på vilken sadel som köps. Ditt företag får företagets namn graverat på en metallbricka bak på sadeln.

Schabrakpaketet:

Ditt företag köper minst 10st schabrak som ridskolehästarna kan använda när de går lektion. Ditt företag väljer själv färgkombination på schabraken och om ni vill ha er logotype broderad på dem. Schabraken används så länge de håller och fyller sin funktion. Kostnaden kan variera beroende på logotype.

Hästinköpspaketet:

Ditt företag köper in en häst till Linde Ridskola som klubben kan använda i lektionsverksamheten. Kostnaden är en engångssumma. Hästen finns kvar på ridskolan så länge den är frisk, trivs och fungerar bra i verksamheten. Vid hästinköp får ditt företag företagets namn före hästens namn tex Företagets Brunte. Kostnaden kan variera beroende på hästens ålder och utbildningsnivå.

För frågor eller för att utforma ett avtal kontakta:

-          Petra Holm 070-3593886, This is a mailto link

-          Jörgen Säldefjord 073-6683887, This is a mailto link

Föreningen Linde Ridskolas bankgiro 5548-0875

Hjälp Föreningen Linde ridskola att finnas kvar och utvecklas för att fylla en viktig funktion för ungdomarna och samhället!

Uppdaterad: 23 APR 2018 19:21 Skribent: Petra Holm

hooks logga