Hoppa till sidans innehåll

Förening/Ridskola


 

Välkommen till Föreningen Linde Ridskola!

  

Linde Ridskola är den lilla familjära ridklubben, vår anläggning är belägen på Norslunds gård, strax utanför villaområdet på Hagaberg i Lindesberg.  Vi bedriver ridskoleverksamhet för barn, ungdomar och vuxna. 

 

För att komma i kontakt med oss kan du ringa vår ordförande Carina Begemann på telefon 070-678 45 71.

 

Om du vill börja rida hos oss, kontakta vår ridlärare Mimmi Lindström på telefon 070-212 40 45. Det finns plats för både stora och små, såväl nybörjare som erfarna ryttare.

 

 

Vår förening 

 

Linde Ridskola är en ideell förening ansluten till Svenska Ridsportsförbundet.

 

Basen i vår verksamhet är anläggningen på Norslunds gård.

 

Verksamheten leds av en på årsmötet vald styrelse som idag består av totalt 9 personer; 1 ordförande, 6 st ledamöter och 2 st suppleanter. Styrelsen träffas ca 1 gång per månad. Styrelsen arbetar utifrån de stadgar som är antagna för den ideella föreningen. 
Föreningen är en sammanslutning av för ridsporten intresserade med ändamål att bland annat främja ridning i Sverige på sätt som anges i Svenska ridsportsförbundets stadgar.

  

Grunden i vår verksamhet är att driva ridskola. Ridutbildningen är i traditionell engelsk ridning. Ibland används anläggningen för träning av tävlingsekipage, träningar för våra privatryttare med mera. Vi ska även främja en god hästhållning med höga krav på säkerhet, i enlighet med Svenska Ridsportsförbundets krav.

 

Den ideella föreningen är helt beroende av medlemmar som är beredda att ideellt engagera sig i föreningens verksamhet.

 

Försäkring

 

När du är medlem i Linde Ridskola är du försäkrad dels genom Svenska Ridsportsförbundet/Riksidrottsförbundet. Om du känner att detta inte är tillräckligt kanske du bör komplettera med en privat olycksfallsförsäkring.

Vi alla på Linde Ridskola hoppas att du ska få glädje av ditt medlemskap i klubben, att du ska trivas hos oss och finna en meningsfull fritid tillsammans med oss och hästarna.

 

Vi hoppas att du utnyttjar ditt medlemskap genom att påverka klubbens utveckling i en positiv anda.

Uppdaterad: 22 FEB 2016 17:09

hooks logga

 SOLLIDENS HASTSPORT

TAB 

Allmänna Arvsfonden

dalvik

 

 

Postadress:
Föreningen Linde Ridskola - Ridsport
Norslundsvägen 10
71133 Lindesberg

Kontakt:
Tel: 0730333593
E-post: This is a mailto link

Se all info