Hoppa till sidans innehåll

Förening/Ridskola


 

Välkommen till Föreningen Linde Ridskola!

  

Linde Ridskola är den lilla familjära ridklubben, vår anläggning är belägen på Norslunds gård, strax utanför villaområdet på Hagaberg i Lindesberg.  Vi bedriver ridskoleverksamhet för barn, ungdomar och vuxna. 

 

Om du vill börja rida hos oss är du varmt välkommen att kontakta oss på telefon: 073-033 35 93. Vi kan erbjuda lektioner som passar för såväl stora som små, såväl nybörjare som erfarna ryttare!

 

Vår förening 

 

Linde Ridskola är en ideell förening ansluten till Svenska Ridsportsförbundet.

 

Basen i vår verksamhet är anläggningen på Norslunds gård.

 

Verksamheten leds av en vald styrelse som idag består av totalt 9 personer; 1 ordförande, 6 st ledamöter och 2 st suppleanter. Styrelsen träffas ca 1 gång per månad. Styrelsen arbetar utifrån de stadgar som är antagna för den ideella föreningen. 
Föreningen är en sammanslutning av för ridsporten intresserade med ändamål att bland annat främja ridning i Sverige på sätt som anges i Svenska ridsportsförbundets stadgar.

  

Grunden i vår verksamhet är att driva en ridskola som inriktar sig på traditionell engelsk ridning. Ibland används anläggningen för träning av tävlingsekipage, träningar för våra privatryttare med mera. Vi ska även främja en god hästhållning med höga krav på säkerhet, i enlighet med Svenska Ridsportsförbundets krav.

 

Den ideella föreningen är helt beroende av medlemmar som är beredda att ideellt engagera sig i föreningens verksamhet.

 

Försäkring

 

När du är medlem i Linde Ridskola är du försäkrad dels genom Svenska Ridsportsförbundet/Riksidrottsförbundet. Om du känner att detta inte är tillräckligt kan du komplettera med en privat olycksfallsförsäkring.

Vi alla på Linde Ridskola hoppas att du ska få glädje av ditt medlemskap i klubben, att du ska trivas hos oss och finna en meningsfull fritid tillsammans med oss och hästarna.

 

Vi hoppas att du utnyttjar ditt medlemskap genom att påverka klubbens utveckling i en positiv anda.

Uppdaterad: 22 FEB 2016 17:09

 

 

TAB 

Allmänna Arvsfonden

dalvik

 

 

Postadress:
Föreningen Linde Ridskola - Ridsport
Norslundsvägen 10
71133 Lindesberg

Kontakt:
Tel: 0730333593
E-post: linderidskola@outloo...

Se all info