Hoppa till sidans innehåll

Verksamhet och personal


  • Föreningen Linde Ridskola har ca 10 hästar/ponnyer som jobbar i ridskoleverksamheten. Två personer arbetar på ridskolan, Christina "Mimmi "Lindström som är ridlärare och Tilda Nielsen som arbetar som häst-o stallskötare.

 

  • Vi har verksamhet 5 dagar i veckan och våra ridande är mellan 5 år och 70 år. I ridgrupperna strävar vi efter att de ridande ska ha ungefär likvärdig kunskap. Det finns knattelektionen som är 30 minuter. Nästa steg är en 50 minuters lektion.

 

  • Kontaktperson för uthyrning av boxplatser är Mimmi Lindström på telefon 070-212 40 45.

 Ideellt arbete

Då vi nu växer så det knakar och har många olika sidoaktiviteter bredvid själva ridlektionerna så behöver vi mycket hjälp av våra medlemmar. För att smidigt få kontakt med alla medlemmar så jobbar vi nu på ett nytt medlemsregister och inom kort kommer information om dessa aktiviteter att skickas ut så alla blir involverade.

 För att få en väl fungerande verksamhet för våra medlemmar är vi beroende av ideellt arbete. Vi behöver ha ideella krafter i styrelsen, vid våra olika aktiviteter, vid tävlingar med mera. Även ridskolans verksamhet är beroende av ideella krafter. 

 

Uppdaterad: 23 APR 2018 18:14

hooks logga

 SOLLIDENS HASTSPORT

TAB 

Allmänna Arvsfonden

dalvik

 

 

Postadress:
Föreningen Linde Ridskola - Ridsport
Norslundsvägen 10
71133 Lindesberg

Kontakt:
Tel: 0730333593
E-post: This is a mailto link

Se all info